Hem          Om företaget          Utbildningar          Events          Kontakta oss

Swe Eng Ger

 

   En dag hos oss kan rädda resten av Ditt liv!

 
 

Om företaget

JK Driving Center AB:s verksamhet inriktar sig på specialanpassade förarutbildningar. Våra kunder är företrädesvis de som riskerar att utsättas för någon form av hotbild och vill försäkra sig om att de har rätt utbildning att förhindra eller försvåra eventuella hot mot sig själv eller sin uppdragsgivare och denne närstående personer.


Vi har även kunder som arbetar under svåra och stressande förhållanden och därför behöver kvalificerade utbildningar för att därigenom minska riskerna i trafiken.


Vi tillhandahåller även trafiksäkerhetsutbildningar, detta är en utbildningsdag som är anpassad till traditionella bilförare som kör mycket i tjänsten och även privat.


Vi har en gedigen och väl dokumenterad erfarenhet inom dessa områden och kan därför erbjuda totallösningar till såväl svenska som utländska företag, ambassader, myndigheter och organisationer.


JK Driving Centers filosofi är:

  • att vara det ledande utbildningsföretaget inom denna mycket speciella bransch

  • att utveckla och stå för nytänkande

  • att hålla högsta kvalitet och flexibilitet för att tillgodose kundens önskemål/behov

  • att tillhandahålla funktionsinriktade utbildningar med inriktning på kundens egen verksamhet och arbetssituation

På vårt utbildningscenter har våra kunder tillgång till fordon, banor och områden som är väl anpassade för just dessa olika typer av specialutbildningar.


Vi anser att man genom våra utbildningar skapar en tryggare och säkrare arbetsmiljö för Er och Era medarbetare.


Bland våra uppdragsgivare kan nämnas:


Ambulanssjukvården, bevakningsbranschen, enskilda företag, ambassader, myndigheter och organisationer. Vi har idag fasta kunder från ett stort antal länder i Europa.

 

 

 

 

Copyright © 2009 JK Drivingcenter AB     SitemapSite by