Hem          Om företaget          Utbildningar          Events          Kontakta oss

Swe Eng Ger

 

   En dag hos oss kan rädda resten av Ditt liv!

 
 

Skyddsförare

Målsättningen med denna specialutbildning är att deltagarna skall utveckla sitt säkerhetstänkande samt sin förmåga att, på ett taktiskt och säkert sätt, hantera sitt fordon i kritiska situationer under svåra förhållanden. Därigenom kan dessa deltagare, efter genomgången utbildning, integreras och vara en tillgång i Er befintliga säkerhetsstruktur samt kunna framföra fordonet på ett säkert, ekonomiskt och bekvämt sätt i olika trafikmiljöer. Över 80% av kurstiden tillbringar Ni i våra fordon med praktiska och realistiska övningar. Vårt instruktör / deltagare förhållande är högt för att kunna ge maximal uppmärksamhet åt varje individuell deltagare och dennes specifika behov.


Målgrupp för denna utbildning är t.ex. livvakter, direktions- privat- och ambassadchaufförer, militär personal osv. Riskerar du under ditt arbete att bli utsatt för någon form av hotbild är detta utbildningen för dig.


  • Grundkurs skyddsförarutbildning

  • Fortsättningsutbildning skyddsförare

  • Vinterutbildning skyddsförare


Ni är välkommna att kontakta oss för mer ingående info om kurserna ovan.


Vänligen notera att denna utbildning tillhandahålles endast för företag, ambassader, myndigheter och organisationer, den är alltså inte tillgänglig för privatpersoner och pga säkerhetsaspekten kommer viss referenskontroll av presumtiva kunder att göras.

 

»Se en kort film om utbildningen

 

Ladda ner kursinfo om aktuella utbildningar här » 

 

 

Se film

 

Skyddsförare

 

Skyddsförare

 

Skyddsförare

 

Skyddsförare

 

 

 

Copyright © 2009 JK Drivingcenter AB     SitemapSite by